Рецепт ну дуууже ледачого “Наполеона”, який навіть випікати не треба!

Пропонуємо вам приготувати “Наполеон” за дуже простим рецептом, який заощадить вам масу часу і сил!
Цей “Наполеон” не даремно називають “ледачим” – його навіть не потрібно випікати! На смак він буде таким же, як і класичний торт і навіть смачніше, передає Ukr.Media.

Ось що вам знадобиться:листкове печиво «Вушка» – 800 гр;молоко – 1 літр;яйця – 4 шт;масло – 150 гр;0,5 склянки цукру;борошно – 6 ст. л.;щіпка ванільного цукру.
Ось що потрібно робити:
1) Приготуйте заварний крем: для цього віночком збийте яйця з цукром та ваніллю, додайте у яєчну суміш борошно і добре розмішайте.
2) Влийте в масу молоко, знову все добре перемішайте, а потім поставте суміш на вогонь.

3) Варіть крем, постійно помішуючи, поки він повністю не загусне. Дайте йому охолонути, потім додайте вершкове масло і розмішайте.
4) Тепер зберемо торт: кожне печиво рясно вимочуйте в крем і викладайте на блюдо у кілька слоїв.
5) Кремом, який залишився промажте верхівку торта.
6) Прикрасьте торт крихтою печива! Ось і все, ніжний десерт готовий, дайте йому настоятися.
Цей Наполеон здивує вас своїм смаком і простотою приготування! Не забудьте порадувати своїх близьких.

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *